top of page

Brunch och frukost i solen - Stockholms bästa uteserveringar

Stockholm fullständigt svämmar över med härliga brunch- och frukostställen, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Vi har därför gjort den kompletta guiden över de uteserveringarna som serverar brunch och frukost, och dessutom erbjuder sol.


Brunch Stockholm uteservering

Kafé Rang Nytorget

Precis vid Nytorget, på den underbara sommargatan ligger Kafé Rang. Här börjar solen skina redan vid 09:00 och uteserveringen börjar i samband med detta fyllas på med människor.


Kafé Rang börjar servera sin frukost vid öppning och den inkluderar allt från rostade croissanter till amerikanska pannkakor och klassiska frallor. Vid 11:00 skiftar man meny till brunchen som bjuder på underbara rätter, så som Pulled Beef med pocherat ägg (vår egen favorit) och kallrökt lax.


Sol, underbar frukost och brunch på en uteservering mitt på Södermalm. Vad mer behöver man säga?


Läs mer och se öppettider här


STHLM Brunch Club

STHLM Brunch Club är en klassiker. Här har det tagits Instagrambilder på fräscha Acai Bowls och enorma milkshakes varje helg sedan de öppnade på Dalagatan i Vasastan.


Deras läge är perfekt för er som inte gärna går upp 08:00 på helgen, utan gärna sover ett tag, då solen först börjar skina vid 12:00. Sedan är det sol hela vägen fram till stängning. Ett perfekt val för dig som vill bota bakfyllan, eller helt enkelt bara vill njuta av en av Stockholms mest populära bruncher!


Läs mer och se öppettider här


Le Mond

En liten uppstickare på frukostscenen är underbara Le Mond och deras cykelcafé på Södermalm. Lite undangömd från folkmassorna vid närliggande Nytorget lyckas man fånga dagens första solstrålar mellan 08:00 och 10:00.


På vardagarna kan man njuta av frukostmenyn med fantastiska avocadotoasts eller varför inte en Egg Benedict, och på helgerna serveras brunchmenyn med trevliga bowls och många vegetariska alternativ. Menyn är genomgående prisvärd och mycket välgjord!


Läs mer och se öppettider här


Paraden

Mitt på Valhallavägen hittar ni Paraden som kan skryta med sina många soltimmar och underbara brunchmeny.


När solen dyker upp 10:00 så föreslår vi att ni tar ett bord längst med trottoaren och testar någon av deras goda rätter, varför inte en nutellapannkaka, eller grillad sparris med pocherat ägg. Paraden har alltid bra service och god stämning, ett perfekt val för att starta helgen på bästa sätt!


Läs mer och se öppettider här



Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

Comments


bottom of page