top of page

Fotbolls-EM på storbildsskärm

Vi listar de bästa uteserveringarna med storbildskärm som sänder Sveriges EM-matcher, både i Stockholm och Göteborg



Äntligen har sommaren dragit igång på riktigt, och ingen sommar utan EM. I år är det våra damer som står för underhållningen och EM-matcherna står som spön i backen. I sedvanlig ordning söker sig svensken till en uteservering med storbildskärm för att se på matcherna. Därför kommer vi med lite tips till er, så ni slipper virra runt som yra hönor, och listar de uteserveringarna som har mest sol, kallast öl och härligast stämning!


Se Fotbolls-EM på storbildsskärm i Stockholm


Stockholm under Stjärnorna

För stockholmare är SUS och fotboll på storbildsskärm nästan synonymt. Här gäller det att komma i tid inför matchen och hugga en plats i närheten av skärmen. Eftersom Stockholm under Stjärnorna är en takbar finns det inga ursäkter att inte komma hit någon timme innan matchen och njuta av en kall bärs och en massa sol.



Mosebacketerrassen

Underbara Mosebacke levererar självklart under Fotbolls-EM 2022. Här har ni den mest solsäkra baren på hela Söder, och på sin enorma terrass kan ni heja fram Sveriges damlandslag till den serger de förtjänar



Se Fotbolls-EM på storbildsskärm i Göteborg


Bar Himmel

Underbar stämning, härligt folk och perfekt läge. Det är egentligen allt som behövs för att heja fram EM-laget. På Bar Himmel, längst upp på Avenyn, kan ni egentligen bänka er tidigt på eftermiddagen, långt innan matchen, och njuta av ett gäng kalla drinkar innan det är dags för avspark, för här skiner solen från 16:00



Stora Teatern

Vid Kungsportsplatsen ligger Stora Teatern en klassisk uteservering när det kommer till sportevent. Här dricker du goda drinkar och förtär lättare måltider samtidigt som du kan heja på EM-laget på första parkett.




Fotbolls-EM 2022 - Sveriges Spelschema

Sverige - Schweiz: 13 Juli, 18:00

Sverige - Portugal: 17 Juli, 18:00


Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

Comments


bottom of page