top of page

Uteserveringar för Göteborgsvarvet

Ligger ni i hårdträning inför Göteborgsvarvet? Inte vi heller! Däremot ska vi förgylla löparnas insatser genom glada hejarop från närmsta soliga uteservering.


Det är viktigt att regelbundet fylla på vätskedepåerna och vi vill tipsa om några utmärkta uteserveringar där ni samtidigt kan speja ut över de tusentals löpare som springer förbi denna Göteborgsvarvsdag.


En sak är säker, när Göteborgsvarvet äger rum så kommer solen skina!



Göteborgsvarvet restaurang



Skanshof

Runt Skanshof har löparna ca 4km kvar av sina totalt 21km. Löparna behöver påhejning, och påhejarna behöver en solig uteservering. En kombination som Skanshof löser helt perfekt!


Här skiner solen från 15:00, så varför inte börja med en god lunch för att sedan röra sig upp några trappor till solläget?


Läs mer om Skanshof här



The Parlour

En av dagens mest attraktiva platser för att titta på löparna är självklart Avenyn. Om du kommer i tid är därför The Parlour ett perfekt val för dig som vill njuta av solen och känna in stämningen samtidigt.


Här skiner solen från 12:00, så kom i tid och ta med solkrämen!


Läs mer om The Parlour här



Grindstugan

Precis bredvid Trädgårdsförening hittar ni underbara Grindstugan, där löparna kommer förbi strax innan avenyn. Här har de hunnit lite mer än halvvägs av loppet, och området kommer bubbla av stämningen!


Solen skiner näst intill hela dagen här, och de öppnar 12:00.


Läs mer om Grindstugan här



Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

Comments


bottom of page