top of page

Semester, Zara Larsson och uteserveringar i solen


Semestern är snart här och vi börjar prata om veckonummer istället för datum. Vecka 26 i Göteborg är full av events av alla dess slag. Bland annat uppträder världsartisten Zara Larsson på Liseberg 29/6 vilket kommer resultera i en hejdundrande fest.


Med tanke på värmen som har dragit in över Sverige tipsar vi er om uteserveringar där ni på bästa sätt håller vätskebalansen i schack inför veckans festligheter.



Brasserie Lavette

På Södra Vägen ligger Brasserie Lavette som serverar Göteborgs bästa espresso martini och har en uteservering med sol i härligt västerläge. Vi föreslår att ni slår er ner här för en sen lunch, följt av lite drinkar och ostron i solen, så är ni garanterat redo för Zara Larssons spelning på Liseberg!


Läs mer och se öppettider här




Drinks 20

Cocktailbaren Drinks 20 på Södra Vägen, med gångavstånd till Liseberg, har kvällssol fram till 20:00. Under eftermiddagen kan träd skymma solen något, vilket ger er möjlighet att få lite paus från värmen, samtidigt som ni njuter av det härliga sommarklimatet.


Läs mer och se öppettider här



Mr. P

Götaplatsen har många pärlor, och inte minst då Mr. P som erbjuder både en god middag och drinkar i överflöd som med fördel förtärs på den lummiga uteserveringen med kvällssol till ca 21:00. Här är stämningen alltid på topp, och besökarna sugna på fest!


Läs mer och se öppettider här



Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar med sol på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!




Comments


bottom of page