top of page

Solsäkra uteserveringar inför sommarens konserter

Det finns många bra saker att säga om sommargöteborg. Närheten till salta bad, ett soligt Liseberg och inte minst konserterna på Ullevi.


I detta inlägg listar vi de största artisterna och banden som kommer spela på Ullevi sommaren 2022. Som alla vet så är den bästa uppladdningen inför en bra konsert en härlig eftermiddag på en solig uteservering med en kall öl eller drink. Därför har vi självklart även den bästa guiden till uteserveringar med sol i Göteborg!

Konserter Göteborg 2022

Förslag på uteserveringar inför konserten


Klang Market

Klang Market i Göteborg ligger den stora uteserveringen i ett sådant läge att solen når er hela dagen, från 10:00 till 18:00. Vi föreslår att ni finner ett bord mitt på dagen för att ladda upp inför konserten med en riktigt god lunch och ett gäng kalla glas vin eller drinkar.


Detta är en uteservering med mycket sol, och den ligger dessutom bara 10 minuters promenad ifrån Ullevi. Helt enkelt det perfekta stället att ladda upp inför konserten på!

Se öppettider och mer information här


Stora Teatern

Bland grönskande buskar och träd ligger Stora Teatern, eller med Göteborgs största uteservering. Här spelas det grym musik och stämnigen är alltid på topp. Kom hit några timmar innan konserten och beställ in en kanna med sangria eller ett gäng kalla bärs och låt sommarkänslorna uppfylla er.


Frammåt kvällskvisten höjs musiken och här blir riktigt festligt stämning, ett grymt val inför sommarkonserten på Ullevi!


Se öppettider och mer information här


The Parlour

Även om Parlour inte har den största uteservering i Göteborg så utlovar vi riktigt skön stämning och många soltimmar. Denna lyxiga cocktailbar bjuder alltid upp till dans, och vad är härligare än att sitta på en uteservering på Avenyn, dricka drinkar och titta på människor?


Passa på att äta någon av deras smårätter inför konserten så kommer ni klara av att festa långt in på sommarnatten!


Se öppettider och mer information här


Artister på Ullevi sommaren 2022

Lahle – fredag 10 juni

Iron Maiden – fredag 22 juli

Rammstein – torsdag 28 juli, fredag 29 juli, lördag 30 juli

Ed Sheeran – onsdag 10 augusti, torsdag 11 augusti

Håkan Hellström – fredag 19 augusti, lördag 20 augusti, fredag 26 augusti, lördag 27 augusti


Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

留言


bottom of page