top of page

Stockholms bästa takbarer

Under sommarmånaderna finns det få saker som slår en kall drink och lite god mat på takbarerna i Stockholm. I denna guiden listar vi det bästa Stockholm har att erbjuda, allt för att ni ska kunna njuta av sommarvädret med oslagbar utsikt.


Vi vet, vi är för snälla!


Naboterrassen Takbar Stockholm
Naboterrasen i centrala Stockholm

Naboterrassen

Naboterrassen, som ni hittar på NK Parkadens översta våning, kan man stoltsera med en enorm uteservering som har det mesta man kan önska. Den enorma takbaren är uppdelad i två delar, där den ena delen är fylld av padelbanor, utomhusgym och löpspår. Den delen som ligger oss varm om hjärtat är självklart den andra, där man har en fantastisk loungeavdelning med bar, DJ bord och en härlig meny att beställa mat och dryck från. På lördagarna kan man beställa en fräsch och lyxig brunch, och alla andra dagar och kvällar går det bra att beställa mat från deras a la carte.


Vi föreslår att ni tar er hit en solig helgdag, slår er ner i solen med en kall drink och insuper den underbara stämningen. Tänk på att det är 25 års gräns fredagar och lördagar bara, så lämna kidsen hemma!




Urban Deli Takpark

Centrala Stockholm brukar, till vår och säkert er förtret, inte bjuda på så många uteserveringar med sol, just på grund av de höga byggnaderna. Men Urban Deli Takpark är en underbar oas mitt på Sveavägen med sin fantastiska takbar. Runt baren som är belägen i mitten av taket kan man välja och vraka bland sittplatser för att optimera antalet soltimmar.


Varje vecka bjuds det dessutom på en mängd fantastiska spelningar från grymma DJs. Missa inte heller deras Pride Extravaganza den 5 - 6 augusti!



Tetto/Spesso


Takbar Stockholm Tetto
Lyxiga takbaren Tetto

Tetto är en lyxig cocktailbar belägen på 12e våningen mitt på Malmskillnadsgatan. Här serveras det grymma cocktails som man på deras takterass kan njuta av med utsikt över hela Stockholm. Alla som har varit där vet att det lätt kan bli fullt, speciellt på helgerna och efter kontorstider, när folk vallfärdar dit för after work. Takvåningen delas mellan Tetto, som är baren, och Spesso som är restaurangavdelningen.


Detta är ett perfekt val för dig som söker en lyxig atmosfär och många soltimmar, så ta med några vänner, ta några drinkar och boka ett bord på Spesso för att sitta kvar hela kvällen.



Sjöstaden Skybar

Högst upp i den pampiga och nybyggda skyskrapan Sthlm 01 ligger den lika pampiga takbaren Sjöstaden Skybar. Här kan du njuta av drinkar och mat på över 100m höjd med utsikt över vackra Stockholm


Våningen är stor och rymmer både en restaurang inomhus och en stor terrass med infällbart tak. Dessutom ligger denna terrass i västerläge, så här serveras man sol långt in på kvällen, ja faktiskt tills solen går ner i horisonten någonstans i Mälaren. Maten som serveras kommer direkt från kolgrillen och har inspirerats av Sydeuropa och Mellanöstern.


Vi föreslår att ni äter en god middag och avslutar med drinkar på en solsäker uteservering, till en utsikt ni sent kommer glömma!




Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

Comments


bottom of page