top of page

Uteserveringar på Lollapalooza - Den kompletta guiden

Stockholms fetaste festival, Lollapalooza, närmar sig med stormsteg och vi har den bästa guiden för vilka uteserveringar som erbjuder mest sol under uppladdningen. Vi tipsar om frukostställen med sol och härliga lunchrestauranger för att fylla på med energi utanför festivalområdet.


Lollapalooza Stockholm 2022

Lollapalooza Schema 2022

Festivalen håller på från 1a Juli till den 3e Juli. De första spelningarna börjar strax efter lunch och den sista artisten för kvällen går på scen runt 22:00. Nedan listar vi utvalda spelningar som ni inte får missa, och Lollapaloozas fullständinga lineup hittar ni här.


Fredag, 1a Juli

Rhys: 14:30

Timbuktu & Damn!: 17:00

Broiler: 17:45

Hannes: 20:15

The Killers: 21:00

Imagine Dragons: 22:30


Lördag, 2a Juli

Peach Tree Rascals: 14:15

Zhu: 17:45

Tove Lo: 18:15

Jübel: 19:00

Benjamin Ingrosso: 19:45

Veronica Maggio: 21:15

Post Malone: 22:30


Söndag, 3e Juli

You Thant: 14:30

Ellen Krauss: 15:45

Miriam Bryant: 17:30

Dillon Francis: 20:00

Biffy Clyro: 20:30

Pearl Jam: 21:30



Uteserveringar under Lollapalooza

Det finns mängder av trevliga restauranger, food trucks och barer inne på festivalområdet, men ibland kan det vara skönt att komma ifrån vimlet en liten stund, eller varför inte börja dagen med en frukost i solen? Därför tipsar vi er om några uteserveringar nära festivalområdet som erbjuder perfekta sollägen!


Paraden

På mysiga Valhallavägen hittar ni Paraden, det perfekta stället för en tidig uppladdning inför en dag full av spelningar på Lolla. Här serveras det brunch varje helgmorgon och solen skiner på deras uteservering från 10:00. Från restaurangen har ni bara 10 minuters promenad till festivalområdet.


Läs mer och se öppettider här


Karla Café

Mitt på Östermalm, ett stenkast från Lollapaloozas festivalområde, hittar ni Karla Café. Ett klassiskt café som serverar mysig frukost, gott kaffe och erbjuder sol från 11:00 på morgonen.


Läs mer och se öppettider här


Broms

På Karlavägen hittar ni Östermalms egna vardagsrum, Broms. Här kan ni fylla på med energi inför Lollapalooza med deras kallpressade juice, nybakade croissanter och goda lunch. På uteserveringen har ni sol från 14:00 och självklart är det enkelt att promenera till Gärdet och festivalen.


Läs mer och se öppettider här

Josefina

Josefina Uteservering Stockholm
Josefinas uteservering på Djurgården

Det bästa sättet att bota gårdagens bakfylla är en kall drink i solen, och på Josefina kan ni få båda. På den stora uteserveringen spelas det loungemusik, solen skiner från 11:00 och tankarna förs till en fräsch beach club i Marbella. Låt inte festen dö ut, börja Lolla-helgen på Josefina!


Läs mer och se öppettider här


Kom ihåg att ni hittar alla uteserveringar och deras soltimmar på vår hemsida. Hitta ditt nya favoritställe idag!

Comments


bottom of page